vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi, curtat de Mititelu: „Poate fi un mare antrenor, dar poate fi și un chix”

Patronul FCU Craiova a dezvăluit că a negociat cu Mirel Rădoi înainte ca acesta să ajungă la rivala CS Universitatea Craiova. Invitatul special al emisiunii Gsp Live, Adrian Mititelu a mărturisit că a negociat cu Rădoi, anterior ca acesta să ajungă la Universitatea. Părțile nu au bătut palma, unul dintre motive fiind faptul că fostul selecționer dorea să vină cu un preparatory fizic, astfel încât Dan Vasilică, preferatul lui Mititelu, ar fi trebuit trecut pe linie moartă:

„Ne-a refuzat Rădoi. A fost mai mutl inițiativa fiului meu. Problema a fost că noi doream un răspuns în 2 zile, el avea preparatorii fizici pe care voia să-I aducă, noi ținem foarte mult la Dan Vasilică. El avea un staff foarte mare de 5-6 antrenori, noi îl aveam pe domnul Anghel, antrenorul cu portarii, avem pe preparatorul fizic. Și chestia asta a fost… el a zis de principiu că ar fi ok, că vrea să vină. Apoi a zis că e prea din pripă”.

„Sincer mie îmi place de Rădoi ca om așa, dar e o nebuloasă. Poate fi un mar antrenor, dar poate fi și un chix, părerea mea e că o loterie. E un tip foarte isteț, e și oltean, un mare avantaj. A fost fan Craiova noastră, nu… știe că adevărul e în partea asta. A pozat acolo că a venit la Universitatea Craiova, dar știe că a venit la o echipă înființată în 2013. Dar nu asta contează, că nu am nicio problem cu Mirel Rădoi. Nu pot să-I urez success pentru că aș fi demagog, aș fi fals, dar mie ca om îmi place”, a mai spus Mititelu la Gsp Live.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica