sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Drobeta-Turnu Severin. O persoană a fost rănită și două mașini avariate

Un bărbat, de 51 de ani, a fost rănit ușor după ce mașina lui a fost lovită de o șoferiță, în vârstă de 56 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și avarierea celor două autoturisme implicate.

„La data de 9 august a.c., ora 21.37, Poliţia municipiul Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin apel 112, de un bărbat, participant la trafic, cu privire la faptul că, la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Șincai s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliţiei municipiul Drobeta-Turnu Severin care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că o femeie, de 56 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea autoturismul pe bulevadul Tudor Vladimirescu către strada Cicero, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani”, potrivit IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorii auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului condus şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica