Accident în Drobeta-Turnu Severin. O persoană a fost rănită și două mașini avariate

Un bărbat, de 51 de ani, a fost rănit ușor după ce mașina lui a fost lovită de o șoferiță, în vârstă de 56 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și avarierea celor două autoturisme implicate.

„La data de 9 august a.c., ora 21.37, Poliţia municipiul Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin apel 112, de un bărbat, participant la trafic, cu privire la faptul că, la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Șincai s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliţiei municipiul Drobeta-Turnu Severin care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că o femeie, de 56 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea autoturismul pe bulevadul Tudor Vladimirescu către strada Cicero, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani”, potrivit IPJ Mehedinți.

Conducătorii auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului condus şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Populare

Recomandări

Olt. Elevi din Slatina, premiați la Strasbourg

Mai mulți elevi de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”...

Acuzat de hărțuire, Mangia a fugit din Malta!

Potrivit președintelui Federației Malteze de Fotbal, Bjorn Vassallo, antrenorul...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Caz rar de gripă aviară transmisă la om! Persoana lucrează la o fermă de păsări

Un caz rar de gripă aviară transmisă la om...