vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minoră bătută de o fată căreia îi lovise fratele

O minoră de 12 ani a fost bătută de o fată de 17 ani. S-a întâmplat în satul Secui, comuna Teasc, Dolj. Motivul – fata de 12 ani l-ar fi lovit în zona inghinală pe fratele mai mic (9 ani) al celei de 16 ani. Și băiatul a lovit-o ulterior. Deocamdată doar părinții fetei de 12 ani au depus sesizare la Poliție.

„In seara zilei de ieri, 3 august, orele 21.32, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 47 ani, din comuna Teasc, sat Secui, cu privire la faptul că, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei agresiuni fizice.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din declaraţiile minorei de 12 ani, au stabilit că aceasta, în timp ce se afla la joacă pe strada Mihai Viteazul, din satul Secui, ar fi fost lovită în zona capului şi a spatelui, de către o adolescentă de 17 ani şi un minor de 9 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Minora a fost trasportată la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă.”- IPJ Dolj

Politica