vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Olt. Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală cu deșeuri feroase

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare, joi, 20 mandate de percheziţie în județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Olt și în municipiul București, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane care ar fi atestat în fals că ar fi livrat mărfuri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), reprezentantul unei societăți din orașul Găești este bănuit că ar fi înregistrat în evidența contabilă achiziții fictive de deșeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș, Teleorman și Olt, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, precum și al efectivelor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmbovița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a  fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare.

Politica