Mașină, incendiată în Drobeta Turnu Severin: „A încercat să mai dea foc”

O mașină a fost incendiată pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Nu este prima dată când bărbatul încearcă să-și ducă planul la bun sfârșit, însă de data asta a reușit. Polițiștii încearcă acum sa-l identifice.

Proprietara mașinii a povestit cum incendiatorul a venit, a dat foc autoturismului şi a fugit. ”Am primit mai multe amenințări, precum că eu, copiii şi soţul vom fi arşi în casă sau vom fi tăiaţi cu cuţitul. Data trecută a avut glugă şi mască, acum nimic, şi-a lăsat faţa la vedere”, a declarat femeia, potrivit antena3.ro.

Soţul acesteia a încercat să îl prindă, însă nu a reuşit. ”În urmă cu câteva zile a încercat să mai dea foc, dar nu i-a permis ploaia. A lăsat sticla de benzină şi au strigat vecinii să se oprească şi cred că ei au reuşit să oprească momentul”, a mai spus proprietara mașinii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vecinii spun că s-au speriat foarte tare şi au încercat să-şi salveze maşinile. Pagubele sunt însemnate, iar maşina a fost distrusă aproape în totalitate. ”La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta la autoturism la un compartiment cu posibilitatea de extindere la întreg autoturismul”, spune Dan Răducanu, jandarm ISU Mehedinți, potrivit sursei citate.

Incendiatorul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar poliţiştii încearcă să-l identifice. Oamenii legii au deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală pentru distrugere. Acum, individul este căutat de polițiști, însă este doar o chestiune de timp până va fi găsit, având în vedere că a fost surprins de camerele de supraveghere ale păgubiților. În anchetă, se iau în calcul toate pistele, inclusiv cea a unei răzbunări.

Populare

Recomandări

Reghecampf rămâne antrenor la CSU Craiova, în acte

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, să negocieze...

FCU Craiova e gata să spargă defensiva de oțel a lui Dorinel

Paul Răducan e noul antrenor al celor de la...

Arme albe în școlile din Craiova

Poliţiştii doljeni au acţionat, în această săptămână, atât...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...