sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Film în aer liber, la Craiova

Casa de Cultură ”Traian Demetrescu” vă invită la film…vineri și duminică în Centrul Vechi, sâmbătă în Parcul ”Nicolae Romanescu” cu începere de la ora 22.00.

Vineri în Piața ”Frații Buzești” va rula filmul ”Secretul fericirii”, sâmbătă în  Parcul ”Nicolae Romanescu” va rula filmul ” ”Bună! Ce faci?” iar duminică va rula filmul produs de Casa de Cultură ”Traian Demetrescu” în cadrul Taberei de Film ”Spectrum” organizată în perioada 10-17 iulie.

”Bună! Ce faci?” este un film românesc din 2011, regizat de Alexandru Maftei. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Dana Voicu, Ionel Mihăilescu, Paul Diaconescu și Ana Popescu. Ca gen, acest film este o comedie romantică cu elemente de dramă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un film produs de Rollin Studio Romania cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, în colaborare cu Societatea Româna de Televiziune și cu participarea HBO Romania. 

Filmul a obținut câteva premii naționale și internaționale, criticii de specialitate afirmând la momentul respectiv că apariția lui poate reprezenta un început de diversificare necesară în cinematografia româneasca.

Relația dintre soții Gabriel (Ionel Mihăilescu) și Gabriela (Dana Voicu) a intrat în rutină după 20 de ani de căsnicie, ambii parteneri de viață fiind plictisiți unul de celălalt. El este un fost pianist, care în urma unui accident suferit la degetul arătător nu a mai putut cânta și a trebuit să întoarcă paginile partiturilor pentru alți pianiști, mai slab pregătiți profesional. Ea a renunțat la facultate pentru a-l crește pe fiul lor și lucrează în prezent ca șefă a unui atelier de curățătorie de haine. Băiatul lor, Vladimir (Paul Diaconescu), are 17 ani și este un golan, având multe iubite cu care face sex pe unde apucă (în camera sa, pe mașina de spălat, în laboratorul de chimie etc.). El își dorește să devină celebru și participă fără succes la o probă pentru selectarea de actori pentru un film porno.

”Secretul fericirii” este un film românesc care a fost lansat în cinematografele din Romania la 19 octombrie 2018. Filmul este regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu, Theo Marton. O seară între prieteni, Tom își împinge soția și cel mai bun prieten în situații mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Pentru că resursele de fericire sunt

Politica