CJ Vâlcea așteaptă finanțare pentru două drumuri județene importante

Consiliul Județean (CJ) Vâlcea așteaptă finanțare pentru două dintre cele mai importanțe drumuri din județ. Între ele este și Drumul Loviștei – DJ 703 H, un proiect în valoare de peste 110 milioane lei.

Președintele CJ, Constantin Rădulescu s spus că județul va beneficia de peste 270 de milioane de euro pentru lucrări de apă, canalizare şi modernizare a unor drumuri și poduri. Învestiția se va face prin programul Anghel Saligny.

„În scurt timp, vom avea o situație exactă, la nivelul județului Vâlcea, cu privire la proiectele care urmează să primească finanțare, prin PNI <Anghel Saligny>.

Cel mai probabil, Consiliului Județean Vâlcea îi va fi alocată finanțare pentru modernizarea a două drumuri județene. Pe noi ne interesează în mod deosebit alocarea de fonduri pentru Drumul Loviștei – DJ 703 H, un proiect în valoare de peste 110 milioane lei, și sunt convins că va intra la finanțare.

De altfel, Judeţul Vâlcea va beneficia de 1.380.198.537 lei (cca. 278 de milioane euro) prin PNI <Anghel Saligny>, pentru lucrări de apă, canalizare şi modernizare a unor drumuri și poduri.

Fiecare localitate va primi finanțare pentru cel puțin un proiect și vreau să îi felicit pe domnii primari pentru că se implică, iată, în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii în localitățile pe care le administrează”, a spus președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...