joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Olt. Înscrieri pentru „Salvator din pasiune”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt organizează în această perioadă înscrieri pentru o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor „Salvator din pasiune”. Înscrierile se pot face până pe 13 iulie, iar cursurile vor începe din 16 iulie.

„Candidatul la statutul de voluntar este persoana care îndeplinește următoarele condiții: are vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani; este apt din punct de vedere medical; nu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie; nu a pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă; nu este angajat în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență; nu este angajat sau nu își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situații de urgență.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” Olt, din municipiul Slatina, strada Tipografului, nr. 7.Cetăţenii dornici de colaborare cu profesioniştii în situaţii de urgenţă vor învăța și vor utiliza noţiunile de bază în acordarea primului ajutor calificat, se vor implica în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv și vor putea participa la misiunile de intervenție”, conform ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica