sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festivalul Național de Teatru „Ștefan Iordache”, la Caracal

A XII-a ediție a Festivalul Național de Teatru „Ștefan Iordache” a luat startul duminică la Caracal. Evenimentul a debutat cu spectacolul de teatru „Vinovat.Nevinovat” , de Gelu Colceag și Vlad Corbeanu, regia artistică Gelu Colceag, iar din distribuție a făcut parte inclusiv Cuzin Toma (Las Fierbinți).

Conform gazetaoltului.ro, Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal a vorbit despre importanța festivalului, dar și despre implicarea în proiect a jurnalistului Marius Tucă.

“Am ajuns la cea de-a XII ediție, este foarte important pentru noi să avem continuitate la   cel mai mare eveniment cultural al  anului. Mulțumesc foarte mult lui Marius Tucă, care este făuritorul  festivalului, cel care an de an   a  făcut posibilă desfășurarea celor 12 ediții cu un parteneriat de nădejde;  Consiliului Județean Olt ,Consiliului Local Caracal și Primăria municipiului Caracal .  Mulțumesc jurnalistului Marius Tucă pentru inițiativa sa care a făcut ca în ultimii 12 ani Caracalul să devină, pentru o săptămână, Capitală culturală “,a spus Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica