miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Dosare penale pentru condus sub influența alcoolului

Doi șoferi au fost depistați de către polițiștii olteni, conducând în voie pe străzile din Slatina, după ce au consumat băuturi alcoolice. Primul dintre șoferii băuți este un bărbat de 49 de ani, care conducea pe o stradă din oraș având o concentrație alcoolică de 1,12 mg /litri alcool pur în aerul expirat.

„La data de 28 mai 2022, în jurul orei 08.30, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au depistat, pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, un bărbat, de 49 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, conform IPJ Olt.

Cel de-al doilea șofer băut la volan, este un bărbat de 33 de ani, din Slatina care conducea autoturismul având o concentrație alcoolică de 1,28 mg/litri alcool pur în aerul expirat. Și acesta s-a ales cu dosar penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 28 mai 2022, în jurul orei 23.30, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au depistat, pe strada Crișan, din municipiul Slatina, un bărbat, de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au adăugat reprezentanții IPJ.

Controalele au venit în urma unei acțiuni desfășurate de către oamenii legii pe drumurile și locurile publice din județul Olt, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Politica