vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aparatură modernă la Spitalul Filantropia din Craiova!

Peste 150 de pacienți beneficiază lunar de servicii medicale la Spitalul Clinic Municipal Filantropia. Clinica dispune de aparatură medicală performantă, dar și de condiții de internare la standarde europene, saloane modernizate, igienizate, dotate cu mobilier nou.

„Dotăm, în permanență, spitalele primăriei cu aparatură performantă, iar zilele acestea o linie întreagă de aparatură de laborator a ajuns la Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova. Este vorba de mai multe analizoare automate de hematologie, de coagulare, de biochimie și de imunologie, un aparat centrifugă laborator, microscop de laborator, dar și hote flux laminar specializate. Toate aceste echipamente au fost achiziționate pe fonduri europene, în cadrul unui proiect derulat de Primăria Craiova și vor fi folosite pentru prelucrarea analizelor persoanelor internate la Spitalul Filantropia”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Pacienții care ajung aici beneficiază de investigații medicale complete oferite de o echipă medicală bine pregătită. Mai mult, clinica dispune de o linie completă și modernă de endoscopie. „Aparatura medicală de care dispunem a fost achiziționată în colaborare cu conducerea spitalului și Primăria Municipiului Craiova, care s-au implicat și se implică foarte mult. Pacienții care au nevoie de internare, investigații, tratament se pot adresa spitalului nostru cu bilet de trimitere și toate serviciile sunt GRATUITE”, spune prof. univ. dr. Mircea Cătălin Forțofoiu, medic primar medicină internă și gastroenterologie, șeful clinicii Medicală II.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica