miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali și Mihai Rotaru s-au înțeles: „Avem convenție!”

Înaintea meciului direct, patronul FCSB a dezvăluit că are un pact cu cel al CSU Craiova.

CSU Craiova și FCSB se vor lupta duminică, în cea de-a opta rundă din play-off. Înaintea jocului, ambele echipe păstrează șanse la titlu, ce-i drept oltenii mai degrabă pur teoretice. Gigi Becali a vorbit despre un pact pe care l-ar avea cu Mihai Rotaru, pentru ca acesta să nu folosească o echipă improvizată în următorul meci, cel cu CFR Cluj.
Becali mizează pe o înțelegere pe care a făcut-o cu Mihai Rotaru, dar și pe caracterul lui Laurențiu Reghecampf, un antrenor care nu vrea să piardă nici măcar meciurile amicale.
„Finalul de sezon, cum aș vrea eu, după inima mea, aș vrea să joace pe bune Argeșul și să venim noi pe primul loc. După, să-i bată Craiova pe CFR și să nu mai jucăm în ultima etapă, așa ar fi după inima mea, dar cred că vom juca în ultima etapă și vom câștiga meciul. Dacă nu e posibil așa, să-i bată Craiova și să ne ajute și egalul. De ce să fie tratat mai ușor cel cu CFR? Am convenție cu Rotaru, să nu mai facem ce s-a întâmplat (n.r. – să joace cu echipa a doua). A făcut-o el o dată, apoi am făcut-o și eu. Plus de asta, acolo este Reghecampf care e un om corect”, a afirmat Gigi Becali, la Pro Arena.
Totodată, Rotaru a precizat că obiectivul echipei e locul 2, deci în mod categoric nu se va da la o parte din fața niciunui adversar, nu se vor folosi improvizații, pentru că atunci ar însemna subminarea propriului interes: „Reghe va juca cu cea mai bună echipă. Nu se pune problema să se menajeze vreun jucător. Nu o să dăm şansa la locul doi la şansa de Cupa României. Nu trebuie să ne gândim la titlu, dar ne gândim la locul doi în momentul acesta”.

Politica