vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU, super-strategie cu vânzarea biletelor! „Primul sold out 100% după 2 ani!”

Oltenii vor un Oblemenco în care să nu poți arunca un ac la derby-ul cu FCSB.

Conducătorii CSU Craiova au avut o strategie foarte bună în privința vânzării biletelor pentru partidele din finalul acestui play-off. Astfel, au pus pachet pentru dubla Voluntari – FCSB și au avut o asistență excelentă inclusiv la meciul cu ilfovenii lui Liviu Ciobotariu. Adică 16.127 de suporteri pe stadion. Mulți dintre ei au cumpărat pachetul dublu pus în vânzare de club, așa că, în mod sigur vor fi prezenți și cu FCSB, că doar acesta a fost meciul vedetă.
Cum jumătate din stadion e deja umplut, cererea a devenit masivă, astfel încât clubul oltean a decis să deschidă și Peluza Sud pentru acest meci. „Peluza Sud a fost pusă la vânzare pentru primul sold out 100% după doi ani. TOȚI PENTRU ȘTIINȚA! Programul punctelor de vânzare:
Casele de bilete situate lângă Polivalentă: zilnic, 10:00-19:00
Magazinul oficial din Electroputere Mall: zilnic, 10:00-22:00
Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”: zilnic, 10:00-19:00
Online pe platforma Eventim”, anunță oltenii într-un comunicat.
Patronul Mihai Rotaru se așteaptă ca vulcanul alb-albastru să erupă: „A fost o atmosferă fantastică în care echipa a arătat rău, a suferit, dar publicul ne-a ţinut în spate şi am reuşit să luăm cele trei puncte. Dacă a fost atmosfera asta cu Voluntari, ce o să fie peste câteva zile cu FCSB… Mă interesează să facem spectacol cu FCSB, să fie un stadion care efectiv să explodeze, la figurat, bineînţeles. Cel mai bun să câştige şi aceia să fim noi”.

Politica