Femeie de 54 de ani, căutată de poliție după ce a disparut de acasă

UPDATE: Femeia a fost găsită, la miezul nopții, la domiciliul unui bărbat din aceeași localitate. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

O femeie, în vârstă de 54 de ani, din comuna Voineasa, județul Olt, care a plecat voluntar și nu a mai revenit, este căutată de polițiști și de familie.

PPotrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, în seara zilei de 28 aprilie, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că, în ziua de 27 aprilie 2022, în jurul orei 19:00, mama acesteia, DULCIU IONICA, în vârstă de 54 de ani, din comuna Voineasa, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr negru, de lungime medie, ochi albaștri, fără însemne particulare.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare închisă, o bluză de culoare verde, iar pe cap purta un batic albastru și în picioare avea o pereche de papuci.

La căutări participă 10 polițiști ai Poliției Orașului Balș și Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, 5 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, 7 pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, dar și 15 voluntari din comuna Voineasa, fiind solicitat și sprijinul Asociației Rescue 4×4.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Populare

Recomandări

CJ Olt și instituțiile din subordine, gata de închis anul. „Nu ar trebui să fie probleme”

Coinsiliul Județean (CJ) Olt, dar și instituțiile din subordine...

Craiova. Volumul „Macedonenii din istoria României”, lansat la Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează vineri, 9...

Cârțu și Rotaru s-au unit împotriva lui Rădoi: „Ți-am dat banii, ia-ne banii!”

Mirel Rădoi a fost protagonistul unui întreg episod tensionat,...

VIDEO/ Drumul Expres Craiova-Pitești: Tronsonul 3 va fi deschis în 2023

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești va fi inaugurat...