joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat urmărit internațional, prins în Dolj

Un bărbat din comuna Brădești, dat în urmărire internațională de autoritățile din Franța pentru furt, a fost prins de polițiști în Dolj.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, ieri, polițiști din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiasi au depistat, pe raza comunei Secu, un bărbat de 30 de ani, din comuna Brădeşti, sat Răcari, pe numele căruia autoritățile din Franța au emis o cerere de extrădare în baza unui mandat european de arestare, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a 12 infracţiuni.

Bărbatul este acuzat de 10 infracțiuni de furturi prin efracție, agravate de circumstanța participației, 1 infracțiune furt în participație, 1 infracțiune de asociere de infractori, constând în aceea că, în perioada 25 iulie 2019 – 11 februarie 2020, ar fi sustras din magazine, împreună cu alte persoane, materiale și utilaje pentru grădinărit, creând un prejudiciu de 110.000 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sursei citate, cel în cauză a fost preluat de polițisți din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, escortat și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 ore.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Dolj.

Politica