duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

(VIDEO) Ciolacu: România nu are niciun motiv de a intra într-un conflict armat cu Rusia

Marcel Ciolacu a afirmat, în această dimineață, că România nu are niciun motiv de a intra într-un conflict armat cu Rusia.

„România nu are niciun motiv de a intra într-un conflict armat cu Rusia. Nu cred că România va intra într-un conflict armat cu Rusia. Cu toţii ştim ce se întâmplă în Ucraina. Eu consider categoric că ceea ce face Vladimir Putin şi la ce instigă să facă poporul rus în acest moment este inacceptabil în anul 2022”; a declarat Ciolacu, la sediul PSD.

În privinţa reglementării unei situaţii de criză de către Guvern, el a arătat că „are ştiinţă, cum este şi normal”, urmând ca luni să aibă o discuţie cu prim-ministrul.

În contextul acestui conflict, liderul PSD a spus că întreaga Europă va fi afectată economic.

„Întreaga Europă va fi şi întregul glob, dar în principal întreaga Europă şi este şi normal că ţările cele mai apropiate vor fi afectate cel mai mult. Sunt ferm convins că vom găsi soluţiile cele mai bune să depăşim şi această criză”, a explicat liderul PSD.

Marcel Ciolacu nu crede că există posibilitatea ca România să rămână fără gaz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu, în acest moment nu avem nici cea mai mică problemă. Avem un an de zile ca să rezolvăm şi să ne pregătim pentru anul viitor. (…) Dependenţa noastră de Rusia este cred cea mai mică din Europa – de 10%”, a adăugat el. 

Politica