sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav în Vâlcea. 3 adulți și un minor au ajuns la spital

4 persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs luni dimineața în localitatea Stoenești din Vâlcea. Șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Una dintre cele 4 victime a fost încarcerată, necesitând intervenția pompierilor ISU pentru scoaterea acesteia din mașină. Tot între victime s-a regăsit și o fetiță de 4 ani.

“În urma impactului, au rezultat 4 victime implicate, din care una incarcerata. La fața locului s-au deplasat: 2 ASAS cu modul de descarcerare, 1 SMURD, 3 ambulante SAJ.
În momentul sosirii forțelor la locul intervenției, traficul rutier era total blocat. Persoanele surprinse în autovehicul (3 adulti si 1 minor) au fost găsite conștiente și cooperante dar cu diverse politraumatisme ( T.A.M., de 4 ani sex feminin, cu dureri la nivelul spatelui; C.T., de 23 de ani, sex masculin, cu dureri membru superior drept; V.V.C, de sex masculin, cu fractură de membru superior stâng; P.R. de 25 ani de sex masculin, încarcerat, prezenta diverse politraumatisme). După efectuarea manevrelor de descarcerare, toate cele 4 victime au fost preluate de ambulante si transportate la UPU Vâlcea”, conform ISU Vâlcea.

Politica