duminică, iunie 2, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Ludovic Orban a anunțat formarea unui grup parlamentar al deputaţilor de dreapta

Grupul deputaților de dreapta va fi format din 13 parlamentari, foști membri ai PNL, și va fi condus de Violeta Alexandru, a anunțat luni, 31 ianuarie, președintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

„Informez opinia publică despre formarea grupului parlamentar al deputaţilor independenţi de dreapta. 13 deputaţi care şi-au dat demisia din PNL odată cu decizia conducerii PNL de a readuce PSD la guvernare”, a anunțat fostul președinte al PNL, luni, la Parlament.

„Liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru, vicelider – deputatul Nicolae Giugea şi secretarul grupului – deputatul Claudiu Chira. Numele grupului este Grupul deputaţilor de dreapta”, a adăugat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Președintele partidului Forţa Dreptei mai spune că noul grup parlamentar „îşi propune să rămână credincios angajamentelor şi promisiunilor care au fost luate de conducerea PNL în campania electorală, promisiuni care au fost trădate odată cu constituirea Guvernului PSD-PNL”.

De asemenea, Orban a precizat că grupul îi va reprezenta în Parlament pe „toţi alegătorii de centru-dreapta, de centru, de dreapta, care cred în valorile liberale, creştin-democrate şi conservatoare”.



spot_img
spot_img
spot_img

Politica