joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Marian Copilu a venit cu rezultatul de la CFR!”. Clujenii joacă fotbal – șampanie!

CSU Craiova a bătut Rapidul cu scorul atât de drag lui Dan Petrescu, în vreme ce clujenii au făcut show în derby-ul cu FCSB.
Seriile parcă interminabile de victorii cu 1-0 au fost cele care i-au adus titluri lui Dan Petrescu și Marian Copilu la CFR Cluj. Copilu s-a mutat în Bănie, CSU a bătut Rapidul cu 1-0, fapt remarcat de încă președintele Cârțu. „Marian Copilu a venit bine, cu rezultatul de la CFR, 1-0. E bine dacă îl implementează și la noi, prezența lui a fost cu noroc. Craiova trebuie să urce mai mult, nu este un loc care să ne mulțumească, la pretențiile noastre. E loc de mai bine”, a spus Sorin Cârțu după meciul dintre CSU Craiova și Rapid.
De partea cealaltă, clujenii s-au descătușat după plecarea lui Marian Copilu din Gruia și au încheiat derby-ul cu FCSB cu scorul de 3-3. A fost fotbal – șampanie, cel visat de patronul CSU, Mihai Rotaru, care a transmis în vara lui 2021: „Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal șampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul. Nu vreau să luăm o decizie de pe o zi pe alta, probabil într-o săptămână vom negocia sau vom ști noul antrenor. Nu are nicio importanță naționalitatea”.
CFR Cluj și FCSB au fost protagonistele unui meci spectaculos, însă au pierdut puncte, oltenii, cu victoria mică împotriva celor de la Rapid, ajungând cu două lungimi mai aproape de lider.

Politica