sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe le-a cerut jucători lui Copilu și Rotaru! Cârțu spune că va primi!

După victoria cu Rapid, Laurențiu Reghecampf a declarat că le-a transmis conducătorilor posturile deficitare. Președintele Cârțu a declarat că gruparea olteană are în vedere aducerea unor jucători noi.

CSU Craiova nu a fost deloc activă în mercato din această iarnă. A reușit să scape doar de salariile lui Mihai Roman și Mihai Bălașa, însă la capitolul veniri nimic nou sub soarele Băniei. Doar patronul Mihai Rotaru a anunțat că s-a negociat aproape două săptămâni pentru aducerea capverdianului Varela de la PAOK Atena, dar totul a picat și nu din cauze financiare.
Antrenorul Reghecampf a tras un semnal de alarmă la adăpostul victoriei cu Rapid, spunând că a discutat deja cu conducătorii după ce i s-au accidentat Houri, Roguljic și Găman.
„Eu am o discuție făcută cu Marian Copilu, cu domnul Rotaru. Știm exact ce ne trebuie. Avem problemele cu Houri, cu Găman. Ante Roguljic s-a accidentat și el. Sperăm să ne întărim în aceste compartimente. Nu pot să vă spun nume”, a spus Reghe după victoria cu Rapid.
Copilu rămâne discret, Rotaru nu a mai făcut turul televiziunilor, în schimb a ieșit Sorin Cârțu, președintele clubului până în martie, care a anunțat că mai e vreme de adus jucători: „Mai este timp pentru transferuri, probabil că se vor mai realiza. Degeaba vrem jucătorul x, y, dacă este inabordabil”.

Politica