sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Momente emoționante la ISU Mehedinți

Luni, 3 ianuarie a.c., într-un cadru festiv, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Drobeta” al județului Mehedinți, cinci tineri pompieri au fost numiți în funcții, ca urmare a promovării concursurilor susţinute în luna noiembrie a anului trecut.
În cadrul activității, care a debutat cu intonarea imnului de stat al României, inspectorul şef, colonel Florentin Dragomir, le-a înmânat tinerilor pompieri primele lor grade din cariera militară, respectiv gradul de sergent major.
Conducerea unității le-a urat bun venit în colectivitate noilor pompieri, pe care i-a asigurat de tot sprijinul în desfășurarea activității.
Doi dintre subofițeri vor ocupa posturi în cadrul Inspecţiei de Prevenire  – Compartimentele Control și Avizare – Autorizare, alți doi în cadrul Serviciului de Comunicații și Tehnologia Informației – Compartimentele Comunicații și Mentenanță, și unul în cadrul Compartimentului Informare și Relații Publice.
În îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, timp de șase luni, pompierii vor fi îndrumați de ofițeri cu experiență desemnați tutori profesionali.
Colectivul ISU Mehedinți urează noilor colegi succes în activitate!

Politica