vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Femeie jefuită în mijlocul străzii

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după ce ar fi tâlhărit o femeie în mijlocul unei străzi din Craiova. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliţie Craiova l-au reținut, pentru 24 de ore.

„Ieri seară, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Maria Tănase, din Craiova, o femeie a fost deposedată de telefonul mobil de către un bărbat care ulterior a părăsit zona, plecând în fugă, într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie care au desfăşurat activităţi de căutare în zona comiterii faptei, pe mai multe străzi din Craiova, dar si în diferite locuri şi medii, în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei şi luării măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor desfăşurate, pe strada Castanilor, din Craiova, poliţiştii au depistat un bărbat cu semnalmente similare celor furnizate de către persoana vătămată, asupra căruia au fost găsite telefonul mobil şi suma de 650 de lei sustrase. Cel în cauză a fost condus la sediul secţiei, pentru audieri, fiind identificat în persoana unui bărbat de 41 de ani, din Craiova.

Din cercetările efectuate de poliţişti în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată, a reieşit că, în seara zilei de ieri, în timp ce se afla pe strada Maria Tănase, din Craiova, bărbatul ar fi lovit o femeie de 60 de ani, din localitate şi i-ar fi sustras telefonul pe care aceasta îl ţinea în mână.

De asemenea, din cercetări poliţiştii au stabilit că, la data de 25 decembrie 2021, bărbatul în cauză, în timp ce se deplasa pe strada Cerna, din Craiova, ar fi deposedat, prin constrângere, o adolescentă de 17 ani, de suma de 150 de lei şi un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

Astăzi, în urma probatoriului administrat de polițiștii Sectiei 1 Poliție Craiova, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tâlhărie şi tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În această seară, cel în cauză a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Politica