vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Polițiștii au prins 2 hoți din cei 5, cu foc de armă în plan vertical

Hoții din Mehedinți au ajuns să nu se mai teamă nici de pistoalele polițiștilor. Un astfel de caz concret s-a petrecut zilele trecute și a avut ca protagoniști 5 hoți, pe de o parte, și un grup de polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir și Poliției Oraș Vânju Mare, de cealaltă parte.
Potrivit IPJ Mehedinți, oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă în plan vertical, pentru a prinde în flagrant 5 persoane care sustrăgeau o mare cantitate de șpalieri metalici de inox. Însă nici împușcătura trasă în sus, spre cer, de către unul dintre polițiști, nu i-a speriat pe cei 5 hoți, care au luat-o la sănătoasa, oamenii legii reușind să prindă doar 2 dintre aceștia.
„Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir și Poliției Oraș Vânju Mare au surprins în flagrant delict cinci persoane, în timp ce ar fi încărcat aproximativ 1.000 de șpalieri metalici din inox într-o autoutilitară. La vederea polițiștilor, aceștia au fugit, polițiștii folosind armamentul din dotare și trăgând un foc în plan vertical. Dintre persoanele bănuite, au fost prinși doi bărbați, în vârstă de 21 de ani și respectiv 26 de ani, ambii din localitatea Recea. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a anunțat IPJ Mehedinți.

Politica