miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cristian Tuță, primarul din Bucovăț: „Cea mai frumoasă parte a meseriei este strâns legată de zâmbetele oamenilor”

Cristian Tuță este primar în comuna doljeană Bucovăț din anul 2016. El este la cel de-al doilea mandat și spune că cea mai grea parte a meseriei de primar este legată de documentația pentru realizarea proiectelor, dar edilul preferă să vadă partea frumoasă a muncii pe care o depune.

„Cea mai frumoasă parte este strâns legată de zâmbetul oamenilor atunci când văd lucrurile frumoase care se întâmplă la noi în comună. Eu zic că mă înțeleg bine cu cetățenii. Asta mi-au și transmis oamenii și s-a văzut la alegeri”, a dezvăluit primarul din comuna Bucovăț.

Cristian Tuță este mândru de faptul că, în mandatul său, a fost implementat sistemul de canalizare, care va fi gata în vara anului 2022 și nu a fost un proiect ușor nici pentru cetățeni, care au dat dovadă de înțelegere pentru binele comunității.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Una dintre cele mai importante realizări ale comunei, în mandatul meu, este înființarea sistemului de canalizare. Se lucrează de un an de zile, iar termenul de finalizare a fost stabilit pentru anul viitor, în vară. Oamenii așteptau această investiție. O localitate de lângă Craiova fără canalizare, în 2021, era o problemă. Vreau să le cer scuze cetățenilor pentru deranjul pricinuit de lucrări, pentru că nu sunt niște lucrări simple. A fost vorba despre tăieri de asfalt, poduri, pământ, iar când vine ploaie este mai complicat. Dar toate astea sunt sacrificii pentru binele comunității”, a mai spus primarul.
Edilul din Bucovăț a pus preț și pe asfaltări, de care s-a ocupat încă din primii ani de la ocuparea funcției de primar: „Asfaltările fac parte din marile realizări ale noastre. Noi am început asfaltările în anul 2017, am început treaba încă din startul primului mandat”.

Politica