marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Femeie din Poroina Mare acuzată de fapte oribile

O femeie în vârstă  de 35 de ani din satul Fântânile Negre , comuna Poroina Mare județul Mehedinți  este acuzată că și-a omorât doi nou-născuți și i-a îngropat în curtea casei.  Acest lucru a ajuns la urechile oamenilor legii după ce  fiica ei în vârstă de 16 ani, a denunțat-o  prin intermediul serviciului de urgență 112. Autoritățile au  percheziționat locuința și curtea femeii și au găsit rămășițele celor doi bebeluș, un băiețel și o fetiță.  

Potrivit anchetatorilor femeia ar fi născut un copil în anul 2019 pe care l-ar fi ucis după naștere, iar pe al doilea în vara acestui an. Mama acuzată de oribilele fapte  susține că ambii copii s-au născut morți. Procurorii  au dovezi că unul dintre copii s-a născut sigur viu iar pentru celălalt se așteaptă rezultatul analizelor medico-legale. ,, Unul dintre bebeluși s-a născut viu. Nu este o simplă acuzație, este concluzia la care au ajuns legiștii. Pentru al doilea bebeluș găsit mort îngropat în curtea femeii se așteaptă rezultatele probelor trimise la Institutul „Mina Minovici”.În cauză este vorba de două infracțiuni de omor calificat” a declarat procurorul Lavinia Șișman, purtătorul de cuvânt al Parchetului Județean Mehedinți.  Fiica cea mare a femeii, care a anunțat poliția, este acum în grija Protecției Copilului Mehedinți pentru că mama ar fi amenințat-o. Femeia mai are în grijă doi copii, o fetiță de șapte ani și un băiat de paisprezece, care are probleme grave de sănătate.

Ea era monitorizată de reprezentanții primăriei. Aceștia nu au bănuit că femeia ar putea fi în stare de asemenea fapte. Și localnicii sunt șocați și nu cred că femeia și-ar fi omorât bebelușii . Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți au cerut arestarea preventivă a femeii, însă magistrații Tribunalului Mehedinți au plasat-o în arest la domiciliu. Parchetul a făcut recurs și așteaptă decizia Curții de Apel Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica