Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Cremă de păstrăv care conținea o bacterie periculoasă, retrasă de la vânzare

Publicat

pe

Producătorul unei creme de păstrav a notificat ANSVA că retrage de la comercializare produsul, după ce a găsit Listeria monocytogenes.

„Vă informăm că producătorul Doripesco SRL a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului menţionat mai sus, ca urmare a evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes.

Pentru protejarea sănătăţii consumatorilor, Rewe România (deținătoarea magazinelor Penny – n.red.) retrage de la comercializare, recheamă produsul Hanul Boieresc Cremă de păstrav condimentată 150g, lot 10112021, data de expirare 10.12.2021 şi recomandă persoanelor care au achiziţionat produsul din lotul menţionat mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în orice magazin PENNY”, a transmis miercuri ANSVSA.

Specialiștii recomandă ca cei care au cumpărat produsul să nu îl consume și să îl aducă înapoi în magazine pentru a-și recupera banii.

Bacteria poate provoca listerioza, infecție care poate avea consecințe nedorite asupra sănătății în special a femeilor gravide, copiilor mici, persoanelor în vârstă sau cele cu un sistem imunitar scăzut. Persoanele care au consumat acest lot de produs și care prezintă febră, dureri musculare, diaree sunt rugate să consulte medicul și sa raporteze acest consum, scrie realitatea.net

Zilele trecute, un alt lanț de magazine a retras de la vânzare zece tone de pulpe de pui cu salmonella. 

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.