luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FRF: „Alături de Markovic în aceste momente dificile!”

Atacantul Craiovei a revenit în Bănie. Cîmpanu acuză probleme medicale

Jovan Markovic nu mai face parte din lotul naționalei de tineret, din cauza unor probleme personale. Atacantul a plecat din cantonamentul echipei de la Buftea, iar Bratu l-a convocat pe Louis Munteanu în locul atacantului CSU Craiova.
Problemele lui Markovic nu sunt de natură sportivă, iar Federația și-a declarat sprijinul pentru fotbalistul craiovean, printr-un comunicat de presă.
„Modificare în lotul tricolorilor pentru meciul cu Italia. Louis Munteanu, convocat inițial la reprezentativa Under 20 sub comanda lui Bogdan Lobonț, se va prezenta în această după amiază la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, în cantonamentul tricolorilor U21. Munteanu îl va înlocui în lot pe Jovan Markovic. Atacantul de la CS Universitatea Craiova s-a prezentat la Buftea, însă din cauza unor probleme personale se va întoarce la echipa de club. Staff-ul lotului Under 21 și colegii săi sunt alături de Jovan în aceste momente dificile și îl așteaptă înapoi la lot la acțiunile viitoare”, este comunicatul FRF.
În plus, singurul jucător din lotul U21 care acuză probleme de sănătate este Alex Cîmpanu. Mijlocașul de la CSU Craiova simte o durere la genunchi și va fi supus unui consult medical. Acesta nu s-a pregătit alături de colegii săi.

Lotul echipei naționale U21:
PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (FC Csikszereda Miercurea Ciuc).
FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (CSU Craiova), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);
MIJLOCAȘI: Marian Șerban (Chindia Târgoviște), Damian Isac (UTA), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (FCU Craiova), Alexandru Cîmpanu (CSU Craiova), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB);
ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Louis Munteanu (Fiorentina).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica