vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Filiașiul vrea să mute meciul cu CSU pe Oblemenco: „Ar fi o sărbătoare!”

Reghe a avut noroc orb la tragerea la sorți și a picat cu cea mai slab cotată echipă ajunsă în sferturile competiției knock-out

Filiași – CSU Craiova se joacă în sferturile de finală ale Cupei României. O înfruntare istorică, având în vedere că este o reeditare a primului meci jucat vreodată de echipa studențească a Craiovei, în 1948, dar și prin prisma faptului că în premieră, două echipe din județ se întâlnesc într-o fază atât de avansată a competiției. Categoric, CSU pornește cu prima șansă, iar gazdele de la Filiași iau în calcul inclusiv mutarea meciului pe Oblemenco. Singura problemă: prețul chiriei.
„Așa cum am spus și când am revenit la Filiași, orice meci în această competiție pentru jucătorii mei este un bonus. Sorții au decis să jucăm cu favorita competiției. Fără discuție, Craiova are prima șansă să câștige acest trofeu. Ne dorim să jucăm pe stadionul Ion Oblemenco, ar trebui să fie o sărbătoare și bucurie pentru tot județul, deoarece nu îmi aduc aminte că două echipe din Dolj să fi jucat într-o faza superioară a competiției. Știu că este o chirie mare, iar noi din păcate nu avem posibilități materiale să putem achita o astfel de sumă. Dacă nu se va putea la Craiova, propunerile conducerii din câte am înțeles sunt la Severin și Tg. Jiu. Vă dați seama că și băieții mei își doresc să joace pe stadionul din Bănie. Unii nu știu dacă vor mai avea o astfel de șansă, poate să fie ultima a carierei. Sper că până atunci să am cât mai mulți jucători disponibili, pentru că deja doi din start ne vor lipsi, Fotescu și Pencea, ambii cu câte două galbene. Până atunci, mai avem meciuri de campionat și sper să scoatem maxim din ele”, a declarat Victor Naicu, la Oltenia TV.
Florică Spânu, președintele grupării din liga a treia, spune că prima variantă pentru disputarea jocului rămâne stadionul orășenesc din Filiași.
„Noi ne-am dori să jucăm la Filiași, dar cred că este foarte greu, pentru că este nevoie de nocturnă. Avem o variantă la îndemână cu o instalație mobilă, acum câteva minute am fost informat de domnul primar. Vom analiza în aceste zile ce presupune. Varianta a doua este fără discuție stadionul „Ion Oblemenco”, dar aici este problemă de preț. Ținând cont că se joacă pe 1-2 decembrie, de ziua României, cred că ar fi o sărbătoare să jucăm în Bănie. Dacă nu se va putea, avem variantele 3 și 4, Severin sau Târgu Jiu, vom analiza și vom lua o decizie. Până atunci sper să câștigăm meciurile din campionat și să ne apropiem de obiectiv”, a declarat Spânu, potrivit sursei citate.

Cupa României – sferturi de finală
CSO Filiași – CSU Craiova
Poli Timișoara – FC Argeș
Buzău – Voluntari
Târgoviște – Sepsi

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica