vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii plătesc 320.000 de lei pentru organizarea concertelor în perioada sărbătorilor de iarnă

Spectacolele de Crăciun din Craiova încep pe 25 noiembrie, iar Primăria caută o firmă care să se ocupe de organizare. Evenimentele vor avea loc în perioada 25 noiembrie – 26 decembrie și vor fi deschise de Gașca Zurli.

Autoritățile locale spun că este vorba despre „evenimente culturale”, a căror organizare ar urma să coste aproximativ 320.000 de lei, bani din bugetul local.

„Sărbătorile de iarnă sunt printre cele mai importante sărbători de peste an, fiind o atracție cultural-turistică pentru orice localitate, indiferent că este din România sau din altă țară. De asemenea, este o oportunitate extraordinară pentru Municipiul Craiova de a beneficia de o promovare regională și națională”, explică Primăria în caietul de sarcini.
Autoritățile locale au identificat o serie de beneficii pe care ar urma să le aducă evenimentele organizate în perioada 25 noiembrie – 26 decembrie: „Îmbunătățirea imaginii Municipiului Craiova, creșterea numărului de vizitatori, impactul economic pozitiv, creșterea ocupării forței de muncă, îmbunătățirea imaginii unei destinații turistice, catalizator pentru dezvoltarea socio-economică locală și regională, animația tradițiilor și obiceiurilor, consolidarea comunității”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După deschiderea pe care o va face Gașca Zurli, spectacolele vor avea loc între orele 18:00 și 20:00 și vor fi susținute de instituțiile subordonate sau partenere Primăriei Craiova. Este vorba despre Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Teatrul Colibri și Palatul Copiilor.

Politica