sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trafic blocat pe DN6 între Dăneasa și Radomirești. Rute ocolitoare

Update: Cisterna a fost ridicată și repusă pe carosabil, pe roți, urmând să fie tractată într-o zonă sigură. Nu au fost înregistrate evenimente pe timpul operațiunilor de ridicare și repunere pe roți. Traficul a fost reluat.

Traficul rutier este blocat pe DN6 (european 70) între localitățile Dăneasa și Radomirești. Măsura este valabilă pentru aproximativ două ore, motivul fiind repunerea pe roți a unei autocisterne, care, în această dimineață, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conform IPJ Olt, rutele ocolitoare pentru cei care tranzitează zona sunt:

Pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, ruta- Caracal – VO6G – Corabia – Turnu Măgurele – Roșiori de Vede; pentru restul categoriilor de autovehicule, ruta Drumul Național 6 – Drumul Județean 546 (Sprâncenata) – Drumul Comunal 116 (Radomirești) – Drumul Județean 653 (Radomirești) – Drumul Național 6.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evenimentul rutier a avut loc miercuri dimineață în jurul orei 6, când o autocisternă, în care se afla doar șoferul, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul, un cetățean bulgar a fost transportat la spitalul din Caracal pentru îngrijiri medicale.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care, din primele verificări, au constatat faptul că o autocisternă, în care se afla doar șoferul, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, conducătorul auto, cetățean bulgar, în vârstă de 52 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Olt.

La fața locului au fost prezenți și pompierii ISU Olt, dar și o autospecială pentru protecție CBRN.

„Echipaje de pompieri din cadrul Gărzii Stoenești și Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru protecție CBRN ( Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear ) și o autospecială pentru primă intervenție, acționează în zona localității Dăneasa, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, pe timpul operațiunilor de repunere pe roți a unei autocisterne încărcate cu hidroxid de sodiu”, conform ISU Olt.

Politica