miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Șoferi prinși beți la volan de către poliție

Nu toți șoferii din Mehedinți pot conduce fără să fi tras ceva la măsea. De cealaltă parte polițiștii fac și pe dracu-n patru ca să reducă aceste încălcări de lege.
Astfel, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Strehaia au depistat, în trafic, un bărbat de 38 de ani  în timp ce conducea un autoturism pe DC 66, în comuna Voloiac, după ce a consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,71mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Alt caz a avut loc la Halînga. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 29 de ani, din municipiu Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Halînga, după ce a consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Politica