Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Acțiuni și sancțiuni pentru limitarea infectării cu SARS COV 2

Publicat

pe

În ultimele zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.
Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.
Astfel, în cadrul acestor acțiuni  au fost derulate activități de verificare, atât în mediul urban cât și rural, vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2, fiind verificate 3.513 persoane și peste 40 de societăți comerciale.
În urma activităților desfășurate au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 4.000 lei.
În trafic, au fost verificate peste 40 de mijloace de transport persoane.
„Reamintim tuturor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție și să nu se expună la riscuri. Acțiunile de acest gen vor continua zilnic, scopul acestora fiind sănătatea și siguranța certă”, anunță IPJ Mehedinți.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.