vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de 2 ani lovit de mașină în Slatina

O femeie de 60 de ani și un copil de 2 ani au fost loviți de o mașină pe o stradă din Slatina. Atât femeia din Valea Mare, județul Olt, cât și copilul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi au fost loviți de o mașină condusă de un bărbat de 54 de ani din Scornicești. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Scornicești și doi pietoni, respectiv o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, minorul și femeia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, conform IPJ Olt.

Politica