vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căldură în unitățile școlare din Craiova

Toate unitățile de învățământ din Craiova, conectate la rețeaua publică de termoficare, au început să fie încălzite. Până marți, în urma probelor cald în rețeaua publică, doar școlile și grădinițele care au solicitat căldură au și beneficiat de încălzire. Totodată, blocurile au început să fie încălzite în timpul probelor, la fel și toate spitalele și Căminul pentru persoane vârstnice din Bănie.

Până astăzi, s-au efectuat probele la cald în rețeaua publică și s-a furnizat agent termic doar la acele școli și grădinițe care au solicitat acest lucru. Astfel, au fost solicitări de la 5-6 grădinițe de a primi căldură până acum. De asemenea, au primit căldură toate spitalele și Căminul pentru persoane vârstnice Craiova. De marți, 12 octombrie, se va merge după diagramă, se va furniza agent termic tuturor unităților de învățământ din municipiu conectate la rețeaua publică de termoficare, în funcție de temperaturile înregistrate ziua / noaptea”, a spus Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Conform legii, pentru a furniza căldură, trebuie ca, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, să se înregistreze valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica