Conecteaza-te cu noi

Gorj

42 de angajați ai SJU Târgu-Jiu s-au vaccinat la începutul săptămânii

Publicat

pe

vaccin

42 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat în ziua în care a fost redeschis centrul de vaccinare din cadrul unității medicale: „Menționăm că la acest centru se pot vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu-Jiu”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Potrivit coordonatorilor centrului, în prima zi s-au prezentat la vaccinarea cu cea de-a treia doză 11 medici, 19 asistenți medicali, trei infirmiere. De asemenea, au fost imunizate și alte categorii de personal (TESA, fochiști etc). Tot luni, la centru s-a prezentat și o asistentă medicală care s-a vaccinat cu prima doză.

Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 08:00 – 15:00 și a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu-Jiu de pe strada Progresului. Medicii coordonatori ai centrului sunt Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

Vaccinul este sigur, eficient și cea mai scurtă cale spre întoarcerea la normalitate!”, este mesajul transmis de unitatea medicală. Centrul de Vaccinare de la SJU Târgu-Jiu a fost redeschis luni, 11 octombrie 2021,

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.