joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliția Locală, cu ochii pe târgujienii care consumă alcool pe stradă

Un bărbat a fost prins de polițiștii locali din Târgu Jiu în timp ce consuma băuturi alcoolice pe trotuarul de lângă Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”. Incidentul a avut loc luni seara, iar după ce individul a refuzat să se legitimeze, agenții l-au condus la secție.

„Conform Legii nr. 61 din 1991 se interzice consumul de alcool în locuri publice, neautorizate în acest sens. De asemenea, individul a refuzat să se legitimeze și a amenințat agenții constatatori. Conform Legii nr. 155 din 2010, aceștia au dreptul să îl conducă la sediul Poliției Locale pentru stabilirea identității”, informează Poliția Locală Târgu Jiu.

Zona în care s-a petrecut incidentul este cunoscută pentru faptul că se strâng persoane care consumă alcool, deranjează locuitorii, dar și elevii care frecventează cursurile Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În data de 25.09.2021 au fost sancționate și alte persoane care consumau alcool în curtea bisericii „Sfântul Nicolae”, un bărbat fiind surprins chiar în timp ce își satisfăcea nevoile fiziologice pe biserică.  De aceea, în permanență echipajele Poliției Locale au în atenție unitatea de învățământ și cartierele cu care aceasta se învecinează și intervin de fiecare dată când se produc fapte antisociale. Pentru injuriile și amenințările săvârșite împotriva polițiștilor locali au fost întocmite documentele necesare pentru sesizarea organelor de cercetare penală”, au mai spus polițiștii locali.

Politica