Poliția Locală, cu ochii pe târgujienii care consumă alcool pe stradă

Un bărbat a fost prins de polițiștii locali din Târgu Jiu în timp ce consuma băuturi alcoolice pe trotuarul de lângă Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”. Incidentul a avut loc luni seara, iar după ce individul a refuzat să se legitimeze, agenții l-au condus la secție.

„Conform Legii nr. 61 din 1991 se interzice consumul de alcool în locuri publice, neautorizate în acest sens. De asemenea, individul a refuzat să se legitimeze și a amenințat agenții constatatori. Conform Legii nr. 155 din 2010, aceștia au dreptul să îl conducă la sediul Poliției Locale pentru stabilirea identității”, informează Poliția Locală Târgu Jiu.

Zona în care s-a petrecut incidentul este cunoscută pentru faptul că se strâng persoane care consumă alcool, deranjează locuitorii, dar și elevii care frecventează cursurile Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”.

„În data de 25.09.2021 au fost sancționate și alte persoane care consumau alcool în curtea bisericii „Sfântul Nicolae”, un bărbat fiind surprins chiar în timp ce își satisfăcea nevoile fiziologice pe biserică.  De aceea, în permanență echipajele Poliției Locale au în atenție unitatea de învățământ și cartierele cu care aceasta se învecinează și intervin de fiecare dată când se produc fapte antisociale. Pentru injuriile și amenințările săvârșite împotriva polițiștilor locali au fost întocmite documentele necesare pentru sesizarea organelor de cercetare penală”, au mai spus polițiștii locali.

Populare

Recomandări

Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

Polițiștii germani l-au arestat în cadrul amplei acțiuni antiteroriste...

Mehedinți. Managerul Spitalului Orșova anunță că unitatea medicală e la un pas de dezastru 

Blocajul instituțional de la Spitalul Municipal din Orșova este...

Ministrul austriac de interne: Voi vota contra extinderii Schengen cu România și Bulgaria

Ministrul austriac de interne Gerhard Karner a declarat joi...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...