vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mall Craiova: Două persoane au fost agresate în parcare!

Un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani au fost agresate astăzi, 20 septembrie, de către 4 persoane în parcarea de la Electroputere Mall Craiova. Conflictul ar fi izbucnit de la locul de parcare. Polițiștii au fost anunțați de o tânără, de 21 ani, din Craiova.

„În această după amiază, polițiști din cadrul Secţiei 3 Politie Craiova au fost sesizați prin apel 112 de o tânără, de 21 ani, din Craiova, despre faptul că, în parcarea unui centru comercial din localitate, două persoane au fost agresate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit faptul că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresați de 4 persoane, care ulterior comiterii faptei, ar fi părăsit fața locului într-un autoturism, plecând într-o direcție necunoscută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La nivelul secției a fost constituit un colectiv format din lucrători de investigatii criminale care efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor care se impun.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiuni de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală”, potrivit IPJ Dolj.

Politica