Accident în Pielești: trei mașini au fost implicate!

Update/ Potrivit polițiștilor, un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani, din Craiova, pe DN56, dinspre Craiova spre Balș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, care, din impact, a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu alt autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Craiova.

In urma evenimentului rutier, conducatorul auto de 45 de ani, dar și o femeie de 44 de ani si un minor de 12 ani, pasageri în același autoturism, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un accident s-a produs astăzi, 9 septembrie, în localitatea doljeană Pielești. Trei mașini au fost implicate rezultând trei victime rănite ușor.

„Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare, valorile de trafic fiind ridicate”, au precizat polițiștii.

Sursa foto: facebook/ Info Trafic Craiova și Dolj

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Spitalele din întreaga ţară primesc săptămâna aceasta 51.000 de cutii de Miostin

Spitalele primesc săptămâna aceasta 51.000 de cutii de...

E toamna promisiunilor la stat: Vouchere de 50 de euro şi ajutoare lunare de sute de lei, în 2023

Pensii mai mari cu 10%, ajutoare sociale pentru vârstnicii...