joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

România are șanse clare de calificare la barajul pentru CM 2022

Naționala României a mai bifat un rezultat pozitiv în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii au remizat cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în deplasare, dar nu au făcut un joc prea strălucit.

România ocupă locul trei în grupa de calificare, la un singur punct de poziția secundă, care asigură locul de baraj.

Clasamentul grupei:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • 1. Germania – 15 puncte
  • 2. Armenia – 11 puncte
  • 3. România – 10 puncte
  • 4. Macedonia de Nord – 9 puncte
  • 5. Islanda – 4 puncte
  • 6. Liechtenstein – un punct

Mirel Rădoi a recunoscut că principalul obiectiv al echipei naționale în Macedonia de Nord a fost să nu ia gol, egalul fiind considerat un rezultat pozitiv, mai ales după surpriza din Armenia, unde țara gazdă, o pretendentă la locul doi, a remizat cu Liechtenstein.

Am avut două obiective de la această partidă. Primul a fost să ținem rezultatul de 0-0 până în minutul 70, iar după să venim mai sus, să fim mai incisivi în atacurile noastre și să marcăm. Din păcate, n-am făcut-o. Le mulțumesc băieților pentru această perioadă, n-am ce să le reproșez la nivel de concentrare. Poate în această seară au existat momente de precipitare, dar a fost și terenul cum a fost. N-am făcut calcule. Mă gândeam să luăm nouă puncte, pentru a termina pe locul doi. Am avut o șansă în această seară, după rezultatul din Armenia. Lumea râdea când spuneam că Liechtenstein începe să crească. Îi înțeleg și pe jucători, a fost o presiune pe care au simțit-o după acel 1-1 dintre Armenia și Liechtenstein. Poate că jocul nostru ar fi arătat altfel dacă bătea Armenia. Nu pot spune că sunt nefericit că am terminat la egalitate”, a declarat Mirel Rădoi.

foto: frf.ro

Politica