vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Psihiatria Spitalului Județean Mehedinți, în reabilitare

Proiectul implementat de Consiliul Județean Mehedinți pentru reabilitarea/modernizarea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin este în plină desfășurare, anunță administrația județeană.
„Constructorul a stabilit două etape în care sunt atacate lucrările. În prima fază se lucrează la unul dintre cele două corpuri, urmând ca la mijlocul lunii octombrie să demareze lucrările și la cel de-al doilea corp.
Până acum s-au realizat instalația termică, termoizolația, instalația electrică, șarpanta, s-au înlocuit țiglele la acoperiș și, cel mai important, s-a consolidat clădirea”, conform reprezentanților Consiliului Județean (CJ) Mehedinți.
Aceștia susțin că în cursul săptămânilor viitoare se vor realiza finisajele la interior și se va înlocui inclusiv tâmplăria interioară.
„Încă de la elaborarea proiectului, obiectivul general al președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost creșterea gradului de confort și tratament pentru pacienții internați, dar și creșterea gradului de confort la locul de muncă pentru personalul medical”, adaugă reprezentanții CJ Mehedinți.

Politica