miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Se depun cererile pentru locurile de parcare

Toate persoanele care au reședința în limita a 50 m față de parcare, au dreptul de a depune dosar pentru a participa la procedura de atribuire/licitație, conform art. 14 din H.C.L. 27/2021. Cetățenii pot formula către Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2, bl. VT3, sau online la adresa [email protected], cerere tip (cu actele solicitate în ea anexate) pentru participarea la procedura de atribuire / licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în parcarea de reședință nr. 130 (38 locuri) pentru:Strada Eugen Mareș, nr. 6-8-10-12-14 ,bloc U3-U4-U5-U6-U7;Strada Walter Maracineanu, nr.3 , bloc T3, potrivit Primăriei Municipiului Drobeta Turnu-Severin.

Cererile se pot găsi pe site-ul Primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei. Depunerea cererilor se va face în perioada 09.09-22.09.2021. Cererile depuse după data de 22.09.2021 nu vor fi analizate de comisia de atribuire/licitație numită prin Dispoziția Primarului Municipiului Drobeta Turnu Severin, vor rămâne ca dosare în așteptare.

MENȚIUNE: pe cerere se va opta pentru un singur loc de parcare. Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 01.10.2021, ora 10,00 la Sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu’’, b-dul Carol I, nr. 4. Locurile de parcare care au fost solicitate de către o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct , dar este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/ licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință , având obligația de a ridica permisul de parcare – de la sediul Direcției Patrimoniu, din Strada M. Kogalniceanu nr. 2, bl. VT3, parter – in max. 10 zile lucratoare în perioada 06.10-19.10.2021.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care nu ridică permisul de parcare în termenul de mai sus pierd locul atribuit/ licitat, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare.Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este de asemenea obligatorie în vederea atribuirii locului respectiv prin licitație publică deschisă la data, ora și locația comunicată mai sus.

Foto Facebook Primaria Drobeta Turnu Severin

Politica