vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autoritățile gorjene, pe teren pentru verificarea unităților școlare

Unitățile de învățământ din județul Gorj sunt verificate temeinic zilele acestea, pentru ca elevii și cadrele didactice să fie întâmpinați în condiții de siguranță în noul an școlar.

Mai multe echipe formate din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj, Prefecturii Gorj sau Pompierilor vor merge în control în școli, dispunând măsurile necesare în cazul în care sunt întâlnite anumite deficiențe.

„Începerea noului an școlar 2021-2022 înseamnă o implicare mai mare a tuturor factorilor responsabili pentru asigurarea condițiilor de siguranță atât pentru copii și elevi, cât și pentru cadrele didactice.  Echipe mixte ale Instituției Prefectului, Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Direcției de Sănătate Publică Gorj și Inspectoratului pentru Situații de Urgență se vor deplasa în teren, începând de mâine, pentru a verifica toate condițiile în care copiii și cadrele didactice vor începe cursurile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, primarii localităților din județul Gorj vor fi convocați în ședințe de lucru pentru a afla problemele pe care le întâmpină în pregătirea unităților școlare pe care le administrează, în vederea luării măsurilor necesare pentru remedierea deficiențelor.

Îmi doresc ca toți elevii să înceapă cursurile fizic, dar acest lucru va fi posibil doar dacă rata de incidență din localitate este sub 6 la 1.000 de locuitori”, este mesajul prefectului județului Gorj, Corneliu Raducan-Morega.

Politica