Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea: Se reabilitează Drumul Loviștei

Publicat

pe


Drumul Național 7D, numit și Drumul Loviștei va fi reabilitat. Consiliul Județean Vâlcea a aprobat în ședința de marți proiectul de hotărâre privind declararea de interes public județean a DJ 703 H (fost DN 7D) şi darea acestuia în administrarea RAJDP Vâlcea. Drumul este cel care face legătura cu județul Argeș și care traversează comunele Perișani, Titești, Boișoara și Câineni.
„Intrăm pe Drumul Loviștei! Și aici vom face fapte bune pentru vâlcenii din Perișani, Titești, Boișoara și Câineni
La cei aproape 1.000 de km de drum județean, s-au mai adaugat cca 31 km, prin preluarea DN 7 D – Drumul Loviștei în domeniul public al județului Vâlcea.
În ședința CJ de marți, 31 august, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind declararea de interes public județean a DJ 703 H şi darea acestuia în administrarea RAJDP Vâlcea.
DJ 703 H (fost DN 7D) este drumul care face legătura cu județul Argeș și care traversează comunele Perișani, Titești, Boișoara și Câineni.
Ne-am propus să începem reabilitarea acestui drum, atât cu fonduri guvernamentale, dacă vor veni, cât și cu bani europeni.
Însă, pentru început, vom interveni și cu resurse din bugetul propriu al județului. Împreună cu primarii din Țara Loviștei, vom stabili în ce zone este nevoie urgent de reabilitare”, a declarat Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.