miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din Potcoava și-a pierdut viața într-un accident produs în Argeș

Un oltean în vârstă de 47 de ani din localitatea Potcoava a decedat, marți dimineață, în urma unui accident produs pe DN 73, în județul Argeș

Acesta se afla în mașină alături de o altă femeie, rănită și ea grav.  Potrivit poliţiştilor, bărbatul din județul Olt, care conducea o autoutilitară, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Ulterior, ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Paramedicii nu au reușit să-l salveze pe șofer, fiind declarat decesul. Cealaltă pasageră a necesitat, la rândul ei, îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este vorba despre conducătorul auto, căruia i s-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul, şi pasagera – o femeie în vârstă de 45 de ani, tot din Potcoava, preluată conștientă de către echipajele medicale.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)  Argeș.

foto: report24.info

Politica