Elevii vâlceni de 10, premiați de prefectul județului


Prefectul de Vâlcea, Sebastian Fârtat și inspectorul școlar general Mihaela Andreianu i-au premiat pe cei cinci elevi vâlceni care au încheiat  examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din acest an cu 10 pe linie. Evenimentul a avut loc la începutul săptămânii la sediul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea.

Reprezentantul Guvernului în Vâlcea a ținut astfel să-i felicite pe elevii de nota 10 pentru rezultatele obținute, pe lângă diplome de merit, aceștia fiind recompensați de demnitarii vâlceni și cu premii în bani, precum și cu câte o bursă de merit ce le va fi acordată lunar începând cu noul an școlar /universitar.
„În primul rând, vă felicit pe voi, dragi elevi, pentru că ați demonstrat că prin muncă se pot genera rezultate foarte bune. Vă felicit și pe dumneavoastră, stimați părinți, pentru că sunt convins că ați fost alături de copiii dumneavoastră și i-ați educat în acest sens. Felicitări și profesorilor pentru că împreună, în această echipă elev-părinte-profesor, ați avut rezultate de excepție. Sunteți elevii de nota 10 ai județului Vâlcea și mă bucur că am ocazia să vă cunosc. În ceea ce ne privește, consider că avem obligația morală de a premia excelența, atât pentru a vă mulțumi, cât și pentru a da un exemplu celorlalți elevi și de a le arăta că efortul și munca sunt apreciate și răsplătite. Vă urez mult succes în continuare, atât vouă, cei care ați susținut Evaluarea Națională și acum veți merge la liceu, cât și vouă, cei care ați susținut examenul de maturitate și veți merge mai departe la facultate. Sunt convins că și pe viitor veți reprezenta județul cu onoare și veți avea rezultate pe măsură”, a precizat prefectul Sebastian Fârtat.

Cei cinci elevi vâlceni cu 10 pe linie la examenele naționale sunt: Păunete Alexia Ioana – Școala Gimnazială Take Ionescu Râmnicu Vâlcea (Evaluare Națională); Popescu Gabriela Teodora – Școala Gimnazială Take Ionescu Râmnicu Vâlcea (Evaluare Națională); Diaconu Ioana Andrada – Colegiul Național Matei Basarab Râmnicu Vâlcea (Bacalaureat), Zăbavă Maria Salome – Colegiul Național Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea (Bacalaureat) și Oprea Mihai Adrian – Colegiul Național Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea (Bacalaureat).

Populare

Recomandări

Sporuri nesimțite la DSP: Angajații primesc bani pentru că își riscă memoria și vederea atunci când iau decizii

Angajații Direcției de Sănătate Publică Bacău dețin buletine de...

Sleepfluencer, o nouă afacere online

Noua afacere presupune streaming video în timp ce dormi,...

Mehedinți. Managerul Spitalului Orșova anunță că unitatea medicală e la un pas de dezastru 

Blocajul instituțional de la Spitalul Municipal din Orșova este...

Zeci de reprezentanți PES activists România, mobilizați în fața sediului Consiliului UE

„Au susținut mereu dreptul țării noastre de a adera...