Conecteaza-te cu noi

Actualitate

5 elevi de 10 din Târgu Jiu, premiați cu 10.000 lei

Publicat

pe


5 elevi din Târgu Jiu, care au obținut media 10 la Bacalaureat, sunt premiați cu 10.000 lei. Este vorba despre tinerii din Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Național „Spiru Haret” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”.
Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vede obținerea mediilor de 10 drept o performanță remarcabilă, mai ales în condițiile în care anul școlar a fost unul foarte dificil prin prisma pandemiei.

„Stimulăm performanța în educație!  Și anul acesta, elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat sunt premiați cu 10.000 lei.  Avem 5 elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Național „Spiru Haret” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” care au reușit această performanță remarcabilă, mai ales în condițiile în care anul școlar a fost unul foarte dificil prin prisma pandemiei. Vom continua să promovăm tinerii care fac performanță în orice domeniu, pentru că ne dorim sa devină exemple demne de urmat pentru toți copiii din Târgu Jiu. O comunitate educată se dezvoltă mult mai ușor și avem nevoie de tineri educați, profesioniști în cât mai multe domenii de activitate. Felicitări tuturor elevilor care au obținut rezultate foarte bune la Bacalaureat! Felicitări cadrelor didactice care i-au pregătit! Nu în ultimul rând, trebuie să remarcăm directorii unităților de învățământ amintite mai sus pentru modul în care coordonează activitatea școlară, înlesnind performanța”, a spus Marcel Romanescu.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.