miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 28 iulie 2021. Vărsătorii au o zi complicată

Berbec

Vei avea parte de recunoașterea pe care ți-o dorești de atât de mult timp. Pe plan profesional, lucrurile se așează foarte frumos pentru tine. Se poate chiar să ai parte de o promovare și să avansezi la locul de muncă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai nevoie să ieși din zona de confort și să explorezi mai mult posibilitățile de dezvoltare profesională. Trebuie să fii mai încerezătoare și să nu te temi de necunoscut. Provocarea ta este să-ți găsești puterea de a transforma un vis în realitate.

Gemeni

Urmează  o perioadă mai aglomerată în viața Gemenilor, iar astrele îi sfătuiesc să nu uite să se relaxeze din când în când. Cea mai vizibilă transformarea în viața Gemenilor va avea loc la nivel emoțional, iar oamenii se vor bucura să-i vadă pe Gemeni zâmbitori și plini de energie.

Rac

Începi să-ți extinzi orizontul, iar acest lucru se vede mai ales în lucrurile creative pe care le faci. Ai parte de multă energie și îți dorești să aduci la realitate un proiect mai vechi.

Leu

Este un moment oportun pentru a spune cu sinceritate ceea ce crezi și ceea ce simți. În a doua parte a zilei s-ar putea chiar să ai parte de o surpriză din partea cuiva drag. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă încredere în tine.

Fecioară

Este o perioadă mai delicată pentru tine. Ai impresia că nu mergi pe drumul cel bun, iar acest lucru te obosește de fiecare dată. Cel mai bine ar fi să-ți oferi câteva momente de relaxare pentru a-ți pune ordine în gânduri. Toate lucrurile se vor rezolva în cele din urmă la momentul potrivit.

Balanță

Nativii au nevoie să-și regăsească echilibrul interior înainte de a se avânta într-o nouă relație. Este o perioadă benefică pentru a te cunoaște mai bine. Încearcă să practici un sport sau o activitate care să te relaxeze. Astrele te sfătuiesc să fii precaută în această perioadă la cheltuieli.

Scorpion

Deși pare o perioadă extrem de agitată pentru tine, astrele știu că rezolvările vor apărea curând. Ai nevoie să te concentrezi mai mult la ceea ce-ți dorești cu adevărat. Încearcă să nu iei decizii pripite, toate se vor așeza la timpul lor.

Săgetător

Este un moment oportun pentru tine să te rupi definitiv de relațiile vechi și să-ți deschizi sufletul către noi oportunități. Dacă ai îndoieli cu privire la sentimentele tale, atunci încearcă să clarifici acest lucru. Persoanele din trecut care și-au dat seama pe cine au pierdut ar putea să se întoarcă în viața ta pentru a cere o a doua șansă. 

Capricorn

Sarcinile de la lucru ar trebui să devină o prioritate pentru tine. Astăzi ești ocupată în totalitate cu micile aspecte de zi cu zi pe care trebuie să le rezolvi. Eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură în timp.

Vărsător

Este o zi complicată, dar nu complicațiile sunt problema, ci o posibilă reacție de respingere care să vină din partea ta. Poți respinge sfaturi, idei bune sau propuneri.

Pești

Lucrurile sunt puțin agitate în ceea ce privește relația ta cu familia. Există câteva neînțelegeri din trecut pe care ar trebui să le rezolvi. Tensiunile nu se vor estompa dacă tu nu preiei inițiativa. Uneori este nevoie de noi pentru a face primul pas.

Politica