Accident cu o mașină furată la Bucovăț. Hoțul, un craiovean

Date:

Un băiat în vârstă de 19 ani, din Craiova, a furat o mașină și s-a oprit cu ea într-un copac, pe raza comunei Bucovăț. Autoturismul îi aparține unei femei de 53, din aceeași localitate cu hoțul. Furtul a fost raportat de un minor, care a sunat la poliție și a spus că mașina respectivă a fost luată de cineva din parcarea unui bloc de pe strada Dr. Mihai Cănciulescu.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 17 ani, din Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 iulie a.c., în jurul orei 02:00, din parcarea unui bloc de pe strada Dr. Mihai Cănciulescu din localitate a fost sustras un autoturism. La fața locului poliţiştii au identificat proprietarul autoturismului în persoana unei femei de 53 de ani, din Craiova, stabilind totodată că acesta ar fi fost parcat având portiera dreaptă faţă închisă dar neasigurată iar cheia autoturismului fiind lăsată în interior pe bancheta dreapta faţă. Prejudiciu cauzat este aproximativ de 10.000 lei”, spun oamenii legii.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În urma activităților desfășurate cu sprijinul poliţiştilor Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț, autoturismul a fost găsit abandonat, urmare a unui impact frontal cu un copac, în extravilanul comunei Bucovăț, fiind predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea probării activităţii infracţionale a tânărului bănuit de comiterea faptei, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

foto: Info Trafic Craiova și Dolj

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...