sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se circulă normal pe DN7 după aproape 8 ore mers alternativ

Circulația pe DN7 a revenit la normal, după ce timp de aproape 8 ore șoferii au fost nevoiți să meargă alternativ din cauza unui accident. Un TIR care transporta porci s-a răsturnat. Incidentul a avut loc luni dimineața, în localitatea Câineni, la kilometrul 238+800 de metri.

Membrii echipei de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă, la ora 03:07, pentru salvarea şoferului unui TIR, rămas încarcerat în urma producerii unui accident rutier. Pentru salvarea bărbatului, rămas blocat între fiarele contorsionate, s-au deplasat la faţa locului două echipaje de pompieri şi paramedici şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ. După efectuarea manevrelor de descarcerare, victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la UPU Sibiu”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger.

În TIR erau 200 de porci, iar în momentul răsturnării, o parte dintre aceștia au murit. La aproximativ cinci ore de la producerea evenimentului, în zonă încă se circula alternativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii firmei de care aparţine TIR-ul se ocupă de animale chiar în acest moment, iar pentru TIR se va solicita o macara. În momentul în care se va ridica ansamblul, traficul va fi blocat total”, spunea purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

sursă foto: adevarul.ro

Politica