joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anunțul lui Cârțu: „Urmează listarea la bursă”

După ce a anunțat că viitorul președinte va fi desemnat pe baza votului fanilor, clubul craiovean pregătește o nouă mișcare revoluționară în fotbalul românesc.

Încă din 2013, de când a fost prezentat proiectul CSU Craiova, Laviniu Beze, unul dintre acționarii clubului craiovean, a vorbit despre listarea la bursă. Aceasta se va produce peste doi ani, potrivit lui Sorin Cârțu, încă președinte al grupării oltene. În 2023 urmează listarea la bursă. Este greu să ții clubul ca domnul Rotaru, la acest nivel, e o încercare, o provocare mare de tot”, a declarat Sorin Cârțu la DigiSport.
Totodată, Sorinaccio, al cărui contract cu clubul lui Rotaru expiră la finalul acestei luni, a declarat că va face un sondaj în rândul fanilor să observe dacă aceștia îl consideră apt să rămână conducător al CSU, apoi se va decide dacă se înscrie în bătălia pentru președinție.
„La 30 iunie termin mandatul, nu e o problemă să mă schimbe cineva. E interesantă inițiativa cu alegerea președintelui. Poate candidez, nu m-am decis, mai e până în februarie. Mai stau, mă mai gândesc.
Nu vreau stresul pe care l-am avut ca antrenor, iar pe viitor președintele ar trebui să-și asume anumite responsabilități. Eu nu am vrut să angajez antrenor, nu am concediat pe nimeni, nu m-am implicat în transferul de jucători.
Voi face un sondaj să văd dacă fanii au încredere să le reprezint interesele. Am crescut cu dragostea oamenilor. Trebuie să văd o susținere. Nu trebuie neapărat să fie din Craiova, poate să fie din altă parte.
Eu nu aș schimba pe nimeni din club, toate compartimentele, marketing, economic, sunt la nivel elevat. M-aș implica în deciziile tehnice. Cred că Ouzounidis continuă, nu s-a pus problema schimbării antrenorului”, a spus oficialul oltenilor.
Cârțu a vorbit și despre ultima achiziție a grupării din Bănie: „În privința transferului lui David Lazar, un jucător când vine nu-l aducem pentru a crea un disconfort altuia, ci doar pentru a crește valoarea echipei, e concurență benefică”.

Politica